Western Rideskole

Horsemannship/Groundwork/Western ridning

At kunne håndtere sin hest fra jorden er lige så vigtigt som, at kunne ride sin hest fra ryggen og det ene udelukker bestemt ikke det andet – en hest der er trænet godt fra jorden vil altid være nemmere at ride.

På Horsemannship/groundwork/Western ridning hold arbejder vi med kommunikation mellem hest og rytter – gennem øvelser og teori – opbygger du din helt egen værktøjskasse som både er nyttigt nu og her men også en god ballast at bygge videre på.

Udover det meste basale, kommer vi også til at arbejde med friheds og tillidsøvelser, samt vil arbejde i roundpen være noget vi vægter højt.

Vi sætter signaler og øver dem fra jord.

Vi arbejder med øvelser der fremmer koncentration og samarbejde hest og rytter imellem.

Western ridning er en naturlig følge af arbejde fra jorden, så stille og roligt omsætter vi de lært kompetancer fra jorden til ridningen, uden helt at glemme vigtigheden af jordarbejde som i tager op med jævne mellemrum.

Undervisningen er tilrettelagt som “learning by doing”

Vi arbejder uden tvangsmidler

Vi starter sæsonen med ponyer og går efterhånden over og tager de store heste – har du selv hest du gerne vil træne er du velkommen til at tage den med.

Har du lyst til at deltage kan du tilmelde dig på indmeldelse formularen

Du er altid velkommen til at ringe for en snak på telefon 60 70 11 67 bedst mandag til fredag mellem kl. 08.00 og kl. 11.00

Undervisningen forgår

Mandage kl. 19.00 til kl. 19.45 – start den 2 september 2024

Torsdage kl. 19.00 til kl. 19.45 – start den 5 september 2022

Drop-in Horsemanship – groundwork  

Rigtig mange har efterlyst en mulighed for at få hjælp til jordarbejdet eller horsemannship, derfor tilbyder vi nu at du kan komme med din egen hest eller pony og få undervisninge, du kan også låne en pony eller hest hos os, hvis du ikke har mulighed for at tage din egen med.

Du bliver undervist i netop det problem du har med din egen hest eller pony sådan at du kan arbejde videre på din egen hjemmebane.

Alle kan deltage uanset om du til dagligt er dressur, spring, distance, western rytter osv. 

Torsdage kl. 18.00 til kl. 18.45 – 

Ene undervisning:

Har du brug for ene undervisning er det muligt både på rideskolehest og på din egen, Du kan enten booke online eller ringe på 60 70 11 67

Western Grundridning – Omskoling 

Vil du gerne have din egen hest omskolet, samtidig med at du lære grundrindningen inden for western, har du alletiders mulighed for dette. Vi starter med din hest og så kan du som oftes ride med på hold efterfølgende så du også bliver helt dus med western ridningens finesser.

Scroll to Top