Pony Rideskole

Er du mellem 3 og 12 år gammel kan vi tilbyde dig rideundervisning på elevpony

Onsdag:

Hold 1 Nybegynder –  fra kl. 16.00 til 16.45

Hold 2 Nybegynder –  fra kl. 17.00 til 17.45

Vi underviser med et øje mod western ridningen – vi arbejder med små enkle signaler, uden at trække ponyen i munden, vi bruger ikke piske og spore og har altid samarbejde mellem pony og rytter i højsædet.

Alle elever starter med at blive trukket (trækker kan bestilles, men som udgangspunkt er det mor eller far) herefter tager vi longen i brug og først når eleven har en rimelig sikkerhed, er tryg, og har balancen på plads kommer eleven til at ride på egen hånd.

Vi starter altid ud med at ride bidløst, dette for at lære eleven at en let hånd er det aller bedste.

Det er vores klare mål at det skal være sjovt og trygt at ride, samtidig med at eleven tilegner sig nogle gode og fornuftige ridemæssige færdigheder, samt en god og stabil omgang med ponyerne.

Har du din egen pony er du velkommen til at medbringe den, forudsat at den er vacc. og ansvarsforsikret, samt selvfølgelig sød og omgængelig

Alle elever skal have ridehjelm eller cykelhjelm og bruge dette ved omgang med ponyerne. Det er en god ide at have et par ridestøvler eller gummistøvler med en lille hæl, der må ikke rides i gummisko eller støvler med snørre.

Vi afholder små stævner, der er afpasset efter elevernes niveau, samt ridelejr og specielle træningsdage med fx. horsemanship, mounted games, ponygames, western ridning osv.

 

Vi stiller strigler til rådighed som skal benyttes når der skal strigles før og efter ridning