Enetime

Enetime / ene undervisning

Vi underviser individuelt og med fokus på elevens specielle behov inden for det terapeutiske område.

Alle elever starter med at blive trukke, herefter tager vi longen i brug og først når eleven har en rimelig sikkerhed, er tryg og har balancen på plads kommer eleven til at ride på egen hånd.

Det er vores klare mål at det skal være sjovt og trygt at ride, samtidig med at eleven tilegner sig nogle gode og fornuftige ridemæssige færdigheder, samt en god og stabil omgang med hestene på et niveau der afspejler, det terapeutiske arbejde.

Vi arbejder intuitivt, med fokus på zonen for nærmeste udvikling inden for den enkeltes kompetencer.

I tilgift er hestene det pædagogiske og terapeutiske virkemiddel, der åbner en helt ny og på mange måder ukendt verden, de er medvirkende til at opøve værktøjer til brug i dagligdagen.

Rideterapi er altid individuelt afpasset den enkeltes behov.

Har du din egen hest er du velkommen til at medbringe den, forudsat at den er vacc. og ansvarsforsikret, samt selvfølgelig sød og omgængelig

Alle elever skal have godkendt ride hjelm  og bruge denne ved omgang med hestene. Det er en god ide at have et par ridestøvler eller gummistøvler med en lille hæl, der må ikke rides i gummisko eller støvler med snørebånd..

Vi stiller strigler til rådighed som skal benyttes når der skal strigles før og efter ridning

Trækker er incl. det er dog helt ok at have egen trækker/hjælper med, det kræver dog at du har gennemført obligatorisk sikkerhedskursus