Trail by hand – Konditions træning – vi starter til august

Dette kursus er blevet til på baggrund af et samarbejde mellem Center for alternativ behandling og Vestsjællands Rideskole samt en gruppe mennesker, der ønskede at tabe sig og samtidig være aktive med heste, men et ønske om at tabe sig behøver ikke være incitamentet for at komme, ønsket om at motionere på en anderledes måde er alt rigeligt.

Vi arbejder kun fra jorden og træner hestene/ponyerne i en form for et forhindringsløb, hvor det ikke handler om at ride, men hvor det er din kommunikation for jorden, der gør at hesten arbejder for dig, sådan at I samme kommer over bomme, rundt i cirkler, gå baglænds i forhindringer osv.

Teknikkerne lære i stille og roligt, I behøver ikke være udøvende i heste, helt nybegyndere er velkommen, hestene er trænede terapi heste så de er stille og rolige, hvergang.

Vi får gået en masse, for luft og har samtidig omgangen med hestene, der giver en fantastisk opbagning til projekt “motion på en anderledes måde”

Bare ½ times træing giver ca. 6000 på skridt tælleren alt efter hvor effektiv du er. Du er velkommen til at komme før tid og strigle samt klargøre hestene eller du kan komme lige til tiden og få en klar hest at træne med.

Du kan vælge at komme 2 gange om ugen, 1 gang om ugen eller når du finder tiden. Eneste krav er at du booker dig på tiden senest kl. 12.00 samme dag på de fastlagte dage.

Betaler du pr. gang koster det kr. 150.00

Du kan købe klippekort til 5 eller 10 gange og derved få rabat på din motion

5 klip kr. 712,50 du får 5%

10 klip kr. 1350.00 du får 10%

Du skal huske fornuftigt fodtøj til undervisningen samt tøj du kan bevæge dig i, vel mødt til første undervisnings gang den

I forbindelser med “Trail by hand” er det muligt at bestille en kostomlægning på baggrund af en Naturmedicinsk Sundhedstest .

Scroll to Top