Underviser på Vestsjællands Rytterskole og Rideterapi

Det er vigtigt for os at vi har nogle dygtige terapeuter og underviserer på Vestsjællands Rytterskole og Rideterapi.

For at kunne komme i betragtning som underviser skal man besidde visse kvalifikationer og det er et ufravigeligt krav at man er uddannet AVHTT®Rideterapeut eller AVHTT®Hesteassisteret Psykoterapeut begge uddannelser er beskrevet her

Derudover skal man først og fremmest kunne lide at arbejde med mennesker i alle aldre.

Man skal være et roligt gemyt og have sin hestekundskab i orden, sådan at man forstår at vejlede og bruge hesten eller ponyen optimalt.

Som uddannet AVHTT Rideterapeut er det naturligt, at man kender sin grundpædagogik, er uddannet til at kommunikere på flere niveauer på samme tid, at man har sin terapeutisk grunduddannelse opdateret.

Jette som er hesteassisteret psykoterapeut er udover dette også uddannet træner og ridepædagog under dansk rideforbund, folkeskolelærer, voksenpædagogisk faglærer og handicapunderviser.

Jette har en NLP master og er RAB registeret psykoterapeut

Kaj er uddannet AVHTT®Rideterapeut og har en efteruddannelse som NLP-coach, derud over er han uddannet socialpædagog og folkeskolelærer. Kaj har igennem hele sin karriere arbejde med børn og unge både med og uden diagnoser, men med specielle behov for kommunikation og læring.

Kaj arbejder med løsningsorienteret supervision af pædagogisk personale, forældre, unge og omsorgspersoner.

Scroll to Top