Horsemanship – Groundwork 8 ugers kursus

Torsdage fra kl. 18.00 til kl. 18.45  6 ugers kursus i horsemanship

At kunne håndtere sin hestfra jorden, er lige så vigtigt som at kunne ride sin hest fra ryggen og det ene udelukker bestemt ikke det andet – en hest der er trænet godt fra jorden vil altid være nemmere at ride.

På Horsemannship/groundwork hold arbejder vi med kommunikation mellem hest og rytter – gennem øvelser og teori – opbygger du din helt egen værktøjskasse som både er nyttigt nu og her, men også en god ballast at bygge videre på.

Problemer som at kunne stå stille på staldgang, under strigling, når der skal lægges gamacher, under opsadling, opstigning, nedstigning eller bare en elementær ting som at stå stille og vente kan være opslidende og give mange bekymringer og irritationer. Samtidig er det også nogle af de områder hvor flest andre ryttere har gode råd ❤ på holdet arbejder vi målrettet med disse hverdags problematikker.

Udover det meste basale, kommer vi også til at arbejde med friheds og tillidsøvelser, samt vil arbejde i roundpen være noget vi vægter højt.

Vi sætter signaler og øver dem fra jord.

Vi arbejder med øvelser der fremmer koncentration og samarbejde hest og rytter imellem.

Undervisningen er tilrettelagt som “learning by doing”

Vi arbejder uden tvangsmidler

Vi starter sæsonen med ponyer og går efterhånden over og tager de store heste – har du selv hest du gerne vil træne er du velkommen til at tage den med. (du skal medbringe forsikringsbevis og vaccinations kort- hestepas)

Har du lyst til at deltage kan du tilmelde dig her

Du er altid velkommen til at ringe for en snak på telefon 60 70 11 67 bedst mandag til fredag mellem kl. 08.00 og kl. 11.00

Vi anbefaler at du har tegnet en ulykkesforsikring

Scroll to Top