Stress håndterings forløb

Tilmeld dig her

I vores hverdag bliver vi dagligt påvirket af stress og nogle gange bliver det bare for meget, i de situationer er det svært at hjælpe sig selv.

Symptomerne på stress er velkendte, hovedpine, ondt i maven, flimmer for øjnene, manglende koncentration, dårlig hukommelse osv.  Alle har formentlig både læst og hørt rigtig meget om stress, desværre er det de færreste af os der kan se det komme og dermed selv tage hånd om problemerne før vi står i en situation, der kræver hjælp udefra. 

Den konventionelle behandlings metode med ro, lange gå eller løbeture, samtidig med samtaler med en læge eller psykolog  og i efterhånden mange tilfælde psykofarmaka – Er i vores øjne ikke den bedste hjælp og den rigtige behandling. 

Vestsjællands Rideskole og Rideterapi og Center For Alternativ Behandling  samarbejder om et individuelt tilrettelagt forløb for den enkelte. Vi ser og anerkender stress, som et symptom, med en årsag og det er årsagen vi skal behandle med en kombinations af: 

Manuel terapi –  i form af kranio sakral terapi, zoneterapi, akupressur, der alle optimere og “0” stiller kroppen.

Kostomlægning  – Kosten er en faktor der skal tages alvorligt og en god kostomlægning giver energi og fornyede kræfter til at klare hverdagen.

Immunforsvaret kan næsten kun være i bund og det skal rettes op hurtigst muligt, så kroppen igen kan fungere normalt. Vitaminer og mineraler er altid i ubalance i forbindelse med stress, denne balance skal rettes op og hjælpen til det er gerne gennem en naturmedicinsk sundhedstest, der viser hvilke ubalancer der er i spil.

Udover ovenstående er samtalen en vigtigt del, der sammen med en fornuftig og vel tilrettelagt individuel plan, samt motion i afpassede størrelser og mængder er udslagsgivende for klientens velvære.

Vi ser udfordringer og ikke begrænsninger og har erfaring for at kroppens fysiske hukommelse i samarbejde med den psykiske del skal afstemmes så der igen opstår harmoni i hverdagen ved anerkendelse.

Ride eller hippoterapi er en væsentlig del af arbejdet med krop og sind på et stress håndterings forløb, det er her du mærke ro, balance og anerkendelse samt udvikler du i samarbejde med vores skønne heste eller ponyer værktøjer til at holde stress på afstand også i dit fremtidige virke.  

Vi tilpasser altid forløbet så det passer den enkelte både mht. tidsinterval, tidspunkter og behandlingsforløb. 

Et gennemsnitligt stress håndterings forløb kan se sådan ud: 

1 . Bestilling af stress håndterings forløb modtager du en pakke med en naturmedicinsk sundhedstest, du skal tage en spyt prøve og en hårprøve som du sender tilbage til center for alternativ behandling. 

2. Du modtager regenerations program med et forslag til kostændringer, vitamin og mineral optimering og evt. en liste med homøopatisk medicin eller kosttilskud du skal gå i gang med. 

3. Du kommer til samtale og behandling, som oftes er det kombinations behandlinger, der får din krop til at “nul” stilles 

4. Du starter til rideterapi, første gang er ofte arbejde fra jorden og når du er klar hopper du i sadlen, bare rolig vi er lige ved siden af dig. Har du ikke lyst til at ride er det helt ok at arbejde fra jorden, det kalder vi hippoterapi. 

5.  De næste 4 gange vi ses skal vi arbejde med hestene, forløbet med hestene er helt individuelt og du vil opleve samme værktøjskasse om du rider eller arbejder med hippoterapi. 

6. Det er selvfølgelig muligt at forlænge dit stresshåndteringsforløb