Rideangst

Kan komme som lyn fra en klar himmel efter en oplevelse af mere eller mindre kedelige karakter eller være bygget op over tid, begge dele er lige invaliderende for en rytter.

Alle gode råd, kan være skræmmende og ofte har man som rideangst rytter ikke lige brug for disse gode råd, da mange af dem, sjovt nok, indeholder en del mod og frygtløshed fra rytterside.

Når det så samtidig er, svært at få erkendt, at rideangst er årsagen til alle de overspringshandlinger man gør når man er hos hesten, ja så er det altså svært.

På vestsjællands rideskole og rideterapi har vi nok set det meste og bliver ikke skæmt eller synes det er mærkeligt at man kan elske sin hest og stadig være angst.

Vi vægter altid en individuel tilgang, hvor rytteren er i fokus, hesten er terapeutisk uddannet og effekt af terapien ses og mærkes omgående.

Det er vores vigtigste opgave, at en rideterapeutisk lektion for rideangst, skal være tryg og stabil, derfor bruger vi special uddannede terapi heste til forløbet.

Vi har både heste og ponyer, der igennem årene har været en god og stabil hjælp for mange.

Et forløb kan strække sig over flere gange, men ofte vil effekten vise sig efter få gange med terapi hesten eller ponyen.

Vi tilbyder at du evt. kan medbring din egen hest, til efterfølgende lektioner.

Du er velkommen til at ringe for en snak om din specielle situation og for at høre hvad vi kan gøre for at hjælpe dig.

Du kan booke enkelttider eller forløb af 4 og 6 gange.