Information

Vestsjællands Rideskole og Rideterapi holder til på Stald Møllegården Heste og Ridecenter, rideskolen er privatejet og der er ikke tilknyttet en rideklub under DRF.

Har du spørgsmål der ikke er besvaret i denne information skal du henvende dig til Jette på telefon 60 70 11 67 eller sende en mail

 

Indmeldelse:

Du skal indmeldes på Rideskolen, dette gøres inden første ridegang når du har været på besøg – Indmeldelse blanketen

Prøvetime: 

Det er helt naturligt og vi anbefaler også at man starter med en prøvetime inden man indmelder sig på Rideskolen, du kan prøve max 2 gange og du kan se priserne for prøvetimer på prislisten. Prøvetimen afregnes kontant.

Når du tager afsked med Pony Rideskolen:

Det er helt naturligt at eleverne overgår til western rideskolen, andre rideskoler eller egen pony/hest når de er blevet for store til ponyerne, vi glæder os over muligheden for at kunne være med til at give vores skønne elever en god og fornuftig samt dejligt start på livet som rytter og derfor synes vi heller ikke det skal være sørgeligt at stoppe på Rideskolen.

Vi holder derfor en lille festlig afsked med de elever, der skal videre, sådan at vi kan ønske dem alt godt fremover og så håber vi at se dem igen.

Der må gerne medbringes kage, flødeboller osv. til sidste ridegang

 

 

Scroll to Top