En anderledes motionsform

Jeg ved at ingen af os kan sige os helt fri for engang imellem at ønske en anden motionsform end den vi lige dyrker eller vi kan bare have lyst til at komme igang med motion og så skal det altså være sjovt.

På vestsjællands rideskole og rideterapi tilbyder vi nu motion i form af “trail by hand” der i sin grundsubstans handler om at gå eller løbe (alt efter temperament og grund kondition) gennem og over forhindringer med en pony.

Det kan lyde som noget af det nemmeste, men tro mig det kræver både noget af dig og ponyen, først og fremmest lysten til at komme i form på en anderledes og sjov måde, der gør motionen til et hyggeligt element vi glæder os til hver uge, men også det fantastiske samarbejde med en lille sød pony, der vil gøre, hvad som helst for at give dig en god oplevelse, hver gang.

Der er plads til alle også jer der ikke har haft med heste eller ponyer at gøre før, vi skal nok hjælpe jer igang.

Så sæt skridttælleren igang og kom til “trail by hand” – bare en ½time med ponyen kan nemt udløse 6-7000 skridt og så er det samtidig sjovt.

Har du lyst til at være med så åbner vi dørene den 3 september 2020 til efterårs sæsonen og den 7 januar 2021 til forårs sæsonen

Tilmelding og betaling: ‘

Du kan tilmelde dig online fra gang til gang eller for en periode, du bestemmer selv , hvordan din motionsform skal sammensættes.

Scroll to Top